egyedi kezdőlap

Hogyan működik....

Hogyan is működik az oldal?

1. Háttérszín átállítás

6 szín közül választhatsz: zöld, kék, piros, rózsaszín, szürke és fekete.
Az alábbiakban láthatszt mintát.


Zöld:

Kék:

Piros:

Rózsaszín:

Szürke:

Fekete:Vissza az oldal tetejére


2. Dobozszín átállításA dobozok színét egyenként állíthatod be. 6 féle szín közül választhatsz: okkersárga, piros, türkizkék, világosszürke, narancssárga és világos zöld. Az alábbi képen láthatod hogy tudod beállítani a dobozok színét.

3. Dobozok mozgatásaA dobozokat egyenként tudod a neked megfelelő helyre mozgatni. A böngésződben ezután el is tárolódik ez a beállítás, nálad ezután így fog megjelenni az oldal. Természetesen később bármikor változtathatod a dobozok helyét.
Lássuk egy példán keresztül: mozgassuk át A Videók dobozt a bal oldali oszlopól a középső oszlopba a Gazdaság doboz alá.

4. Dobozok bezárása - megnyitásaA neked szükségtelen dobozokat bezárhatod, ekkor csak a doboz címe látszik. Így később könnyen megnyithatod, ha mégis szükséged lesz rá, ezt a második képen láthatod is.5. KedvencekbeA kedvencek közé Internet Explorer és Mozilla Firefox böngésző esetében a Kedvencek (az oldal tetején jobb oldalon) ikonra kattintva teheted az oldalt.

6. Legyen a kezdőlapomKezdőlapnak Internet Explorer esetében a Legyen a kezdőlapom (az oldal tetején jobb oldalon) ikonra kattintva teheted az oldalt.

Internet Explorer 7.0 esetében a felbukkanó párbeszédablakban választhatsz az alábbi két lehetőség közül, kizárólagos kedzőlapod legyen az Indulópont.hu vagy a kezdőlapok közé kerüljön be.

Mozilla Firefox esetén nem működik az ikonra való kattintás. A következő lépéseket követve állíthatod be kezdőlapként az Indulópont.hu-t a Mozilla Firefoxban.

Az ezután megjelenő párbeszédablakban elvégzed az alábbi beállításokat:

7. Regisztráció

Minden mező kitöltése kötelező!

Felhasználó név: szerepelhet benne kisbetű és nagybetű is (a rendszer nem tesz különbséget közöttük) és szám. Ékezetes betűket is elfogad a rendszer.

E-mail cím: valós e-mail címet kell megadni, mert a rendszer erre küldi el az aktiváláshoz szükséges értesítő e-mailt.

Jelszó: betűk és számok lehetnek benne.

Jelszó mégegyszer: ügyelj rá, hogy megegyezzen a fenti mezőben lévővel. Ha nem egyforma a két jelszó, akkor hibaüzenetet kapsz: "A két jelszónak egyeznie kell!"

Hírlevél: ha bejelölöd, akkor elfogadod, hogy kaphatsz tőlünk hírlevelet. Ha megszünteted a bejelölést, akkor nem kapsz tőlünk hírlevelet.

Elfogadom a feltételeket: ha erre a mondatra kattintasz, akkor új ablakban bejönnek a felhasználási feltételek. Ezeket légy szíves figyelmesen olvasd el. Ezt a mezőt mindenképpen pipáld be, mert csak úgy tudsz regisztrálni.

Sikeres regisztráció esetén a következő üzenet jelenik meg az információs sávban a menü alatt:Ezután ellenőrizd a postafiókod. Kapsz tőlünk egy levelet, amelyben lévő linkre kell kattintanod ahhoz, hogy aktiváld a regisztrációdat. Aktiválás után már be is tudsz lépni a saját oldaladra.8. Belépés

Felhasználónév: amit a regisztrációnál megadtál.

Jelszó: amit a regisztrációnál megadtál.

Elfelejtettem a jelszavamat - erre akkor kattints, ha nem emlékszel a jelszóra. Ekkor a következő kis ablakban add meg a regisztrációkor megadott felhasználó nevedet.Ezután ellenőrizd a postafiókod. Kapsz tőlünk egy levelet, amelyben megküldjük neked a jelszavad.

Belépni akkor tudsz, ha rákattintasz a Belépés gombra!
Sikeres belépés után a menü alatt megjelenik egy kis üdvözlő szöveg:

Ezután kezdheted átrendezni a dobozokat, átszínezni a hátteret és/vagy a dobozokat.9. Saját linkek doboz szerkesztése

Sikeres regisztráció és belépés után a baloldali oszlopban fent megjelenik egy Saját linkek nevű doboz.
A doboz jobb felső sarkában lévő Edit feliratra kattintva elkezdheted a doboz átszínezését és az új linkek felvitelét, vagy a meglévők módosítását vagy törlését.

Első használatkor az Új link felvitele gombra kell kattintani:Ezután megjelennek szerkeszthető mezők, felettük három ikonnal.

Itt a Linknév-vel jelzett dobozba beleírod a saját linked nevét pl. Kedvenc játékok, utána az URL-lel jelölt mezőbe a webcímet, pl: www.48.hu (elég így). Amíg a zöld pipa jelre rá nem kattintasz, addig kiemelten jelöli a még el nem fogadott lineket:Ha elfogadtad a linket, akkor leveszi a kijelölést róla:Amikor a törlés jelre kattintasz (lásd fentebbi ábrát), akkor a rendszer egy felugró ablakban megkérdezi, hogy biztosan törölni akarod-e az adott linket. Ha igen a válasz, akkor törli.

Ezt a dobozt is be tudod zárni, ha ararod a Close feliratra kattintva.10. Adataim

Felhasználónév: amit a regisztrációnál megadtál.

Jelszó: amit a regisztrációnál megadtál. Itt tudod módosítani.

Jelszó még egyszer: ha módosítod a jelszót, itt kell megerősíteni.

Saját oldalad linkje: http://indulopont.hu/felhasznalonev - ilyen formába bemásolva a böngészőbe megnézheted a saját oldalad, a linket elküldheted barátaidnak és ismerőseidnek.

Hírlevél: ha bejelölöd, akkor feliratkozol a hírlevelünkre, ha kiveszed a jelölést, akkor leiratkozol róla.

Indulopont az egyedi, szerkeszthető kezdőlap, a kedvenc weboldalaid egyhelyen

Egyedi szerkeszthető kezdőlap indulópont startoldal. Ha ezt állítod be nyitólap kezdőlap kezdőoldal akkor ez a nyitooldal startoldal de nevezhetjük kezdolap vagy kezdő lap nak is. Egyedi kezdőlapot szeretnél? Itt a lehetőség... INDULOPONT, Csúcs-szuper egyedi kezdőlap mindenkinek bárhonnan, Egyedi kezdőlapot szeretnél? Itt a lehetőség... INDULOPONT, Egyedi kezdőlapod bárhonnan elérhető, Nincsen megfelelő indulóoldalad ? INDULOPONT.hu! Gyorsan és egyszerűen mindenkinek, Személyreszabott indulólapok egyszerűen, Kedvenc weboldalaid egyhelyen... INDULO PONT, indulopont bárhonnan elérhető kedvenc oldalaid INDULJON A PONT, INDULOPONT !!!, Unnod a semmire nem használható kezdőlapokat? Színesítsd meg a kezdőlapod. Szerkessz, alkoss tökéleteset....INDULOPONT Mindenki azt kapja, ami jár... INDULOPONT kezdőlap gyorsan, egyszerűen, Spórolj időt... Kedvenc linkjeid összegyűjtve egy helyen, bárhonnan indulopont indulo pont egyedi kezdőlap kezdő lap kezdolap indulo lap oldal startoldal aukció start oldal autó blog bulvár start lap egészség indulo oldal film gazdaság gyerek hírek hivatalok humor időjárás idős ingatlan játék keresők közösség levelezés menetrend női portálok rádió sport szótár társkeresés térkép tv utazás videó zene startoldal